Allt om JK-bussarna till dubbelhelgen!

Dela gärna!

Extrabussar Gbg-Borås

SJ kommer sätta in extra bussar på avgången Göteborg C – Borås C 11:25 med ankomst till Borås arena 12:24, dessa bussar kommer att gå från Kruthusgatan som ligger bredvid centralstationen och bussarna kommer att åka direkt till Borås arena även fast det står att de går till Borås centrum, detta då det inte är tekniskt möjligt att gå in och ändra i bokningssystemet på SJ´s hemsida.

SJ kommer att ha beredskap för 15 bussar mellan Göteborg C – Borås arena.

SJ vill att man förbokar sin bussbiljett på www.sj.se avgång Göteborg C – Borås C 11:25, biljetten kostar 75 kronor vid köp på Internet, det går även att köpa biljett på plats i Göteborg på SJ Center inne på centralstationen men då kostar samma biljett 90 kronor.

Bussar från Borås arena – Göteborg C kommer också att finnas att tillgå och priset är de samma som ovan, dock bokar man denna gång på avgång Borås C – Göteborg C 17:00 dessa bussar kommer att åka efter matchen avslutad och inte 17:00 som det står.

Biljetter kan även köpas på bussen med kort (EJ KONTANTER) men detta är tidskrävande och skapar nog mer irritation en nytta så man avråder starkt från detta då det blir svårt att veta hur många bussar som då behövs, priset är även här 90 kronor.

Taxi till Landvetter efter matchen (uppd.12/3)

Man kan förbeställa taxi hos Taxi Borås efter matchen om man har flyg att passa.
Storbil, 5-8 pers. 695kr Borås-Landvetter.
Vanlig, 1-4 pers. 595kr Borås-Landvetter.

JK:s bussar slutsålda

I och med det ofantliga strulet kring fotbollspremiären så har vi lite ny information angående JK-bussarna.

Avgångstiderna står kvar precis som tidigare. Alltså: Helgbussen avgår kl. 09:00 på lördagsmorgonen och söndagsbussen avgår kl. 05:00 på söndagsmorgonen.

Det som ändrats är att söndagsbussen nu går till Borås (eftersom matchen mot Häcken spelas där) istället för Göteborg. Framme i Borås kommer bussen åka till den abonnerade puben (info om den kommer framöver) och efter matchen hem till Stockholm.

Resenärerna på helgbussen har möjlighet att på söndagsmorgonen få skjuts till Borås från Göteborgs central. JK-Bussen avgår på söndagen kl. 11:00 från Göteborg Central mot puben i Borås och gäller endast för de som köpt biljett till helgbussen. Detta är givetvis helt valfritt, det går bra att ta sig till Borås på egen hand men om man vill åka med JK-bussen så är det viktigt att komma dit i tid – den väntar inte på någon! Efter matchen åker helgbussen direkt till Stockholm från Borås Arena.

Medlemskap i Järnkaminerna 2010

För att åka med på resan måste du vara medlem i Järnkaminerna 2010. Medlemsskapet kostar 150 kr och det kan du köpa på plats vid bussen.

Biljettinformation

En uppdaterad biljettinformation finns här.

 

Nedan följer information om bussresan till Göteborg.

Resmål: Göteborg den 13:e mars, Borås den 14:e mars.

Arena: Scandinavium och Borås Arena

Respris: 380 respektive 500 kr

Restid: Ca. 7 timmar

Avresa fotbollsbussen: kl. 05:00 den 14:e mars

Avresa helgbussen: kl. 09:00 den 13:e mars

Matchstart hockey lördag: kl. 18:30

Matchstart fotboll söndag: kl. 14:00

Hemkomst Stockholm, Klarabergsviadukten: Tidigast kl. 23:00 den 14:e mars

Resväg: E4 södergående till Jönköping, sedan väg 40 till Göteborg.

 

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]

Land och Rike runt!