Uppdaterad biljettinformation inför dubbelhelgen

Dela gärna!

Frölunda – DIF

De klackbiljetter som JK fick av Frölunda tog snabbt slut och det är nu slutsålt enligt Ticnets hemsida. Enda sättet att få biljett till matchen är att köpa returer (via ticnets hemsida) eller hålla utkik på JK-forums biljettråd där det sålts några biljetter.

*UPPD: Vi kommer att få en egen entré för våra supportrar till sektion M & L. Entrén är placerad mellan Svenska mässan och Scandinavium med ingång från Skånegatan, entrén är således på motsatt sidan av stora huvud entrén, entrén öppnar 17:00.*

Häcken – DIF

Matchen är flyttad till Borås arena och i nuläget är det cirka 1000 biljetter sålda till vår sektion som blir kortsidan för gästande supportrar. De biljetter som sålts till vår sektion på Rambersvallen gäller. Biljett går fortfarande att köpa i DIF Fotbolls butik i klocktornet på stadion eller i Djurgården hockeys butik i Globen centrum. Dessutom blir det direktinsläpp på söndag. Biljetterna kostar 120 kr/st.

Observera att det nu inte går att köpa biljett via Järnkaminernas webshopp. Ni som beställt biljett kan räkna med att ha er biljett i mitten av denna vecka. De sista biljetterna skickades ut igår.

Sittplats: Vi har i ett sent skede även blivit tilldelade en sittplatssektion. Det är sektion F2 som gäller och dessa biljetter kostar 140 kr och säljs endast som direktinsläpp

Mot ett nytt framgångsrikt decenium!