Öster – DIF 3 november

Dela gärna!

Den 3 november mobiliserar Djurgårdsfamiljen för årets sista match. Vi ska göra ett avstamp inför 2014 och fira att vi klarade oss kvar i Allsvenskan. Med tanke på hur det såg ut i våras är det en stor prestation!

Hela 13 bussar, varav tre privata, är fyllda. Våra platser för 150 kronor är nu slut. Detta betyder att vi tyvärr måste höja priset på resan till 450 kronor. Bussarna åker från Klocktornet klockan 06.00 på söndag den 3 november. Du kan skriva upp dig på länken nedan, i DIFs butiker och vårt souvenirbås på Hovet. Anmälan stänger på torsdag.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Datum: 3 november
Resmål: Växjö
Arena: Myresjöhus arena
Pris: 450 kronor
Restid: ca. 6,5 timmar
Avresa: 06.00
Ankomst: ca. 12.30
Matchstart: 15.00
Hemkomst: ca. 23.30
Resväg: Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad så ska vi försöka lösa det.

Pub
Pubar för dagen är Restaurang Lagerlunden på Kungsgatan 6 och Restaurang Sports på Sandgärdsgatan 6-8. Pubarna ligger bredvid varandra i centrala Växjö.

Matchbiljett
Vi har blivit tilldelade så mycket som 2500 biljetter. Låt oss fylla dessa och visa landet vilka som har Sveriges bästa bortafölje! Precis som på Stockholmsarenan är vår sittplats på bortaplan väldigt aktiv så om du vill kan du köpa biljett på det övre etaget men ändå bidra till stämningen. Matchbiljett ingår inte i priset för bussresan utan denna måste du fixa själv. Köp biljett HÄRDet går att köpa biljett på plats men då tillkommer en avgift på 20 kronor.

– Ståplatsbiljett: Den renodlade ståplatsen är på sektion H. Dessa biljetter kostar 80 kronor för personer mellan 13-25 samt pensionärer och 150 kronor för övriga.

– Sittplatsbiljett: När vi har fyllt det nedre etaget kommer vi uppmana folk att köpa upp det det övre etaget där vi har blivit tilldelade sektionerna E1-E4 och I1-I4. På det nedre etaget är sektionerna J1 och F1 sittplats. Priserna varierar på sittplats beroende på var du vill sitta.

JK vill framföra ett stort tack till Djurgårdssupportrarnas Nya Affärsnätverk, DNA, som bidrar till att vi kan hålla så lågt pris den här resan. Samarbetet mellan JK och DNA har varit fruktsamt de senaste säsongerna med bland annat säsongskortsförsäljningen och Örebro borta förra året. Nu visar de igen att de även värdesätter vår starka tradition av bortaresor och ett levande och högljutt stöd på bortaplan. Tack vare DNA:s stöd kan vi nu ha ett fortsatt grymt förmånligt pris på denna resa och därmed bidra till ett rejält tryck på bortaläktaren.