Redan medlem? Logga in på Mina sidor här


Stadigt över 5 000 medlemmar!

Järnkaminernas medlemsrekord från 2003 stod sig i 14 år. 2017 är året då vi slog det och dessutom blev över 5000 medlemmar. 2018 blev rekordet ännu högre när vi slog det igen. 5263 medlemmar slutade vi på! Guldåret 2019 nådde vi upp hela vägen över 5800 medlemmar och även under det märkliga pandemiåret 2020 nådde vi över 5000 medlemmar.

Järnkaminerna är den aktiva ståplatspublikens röst i organiserad form och vi för talan å tusentals Djurgårdares vägnar. Vi anser det självklart att vara medlem i Djurgårdens officiella supporterförening om man är Djurgårdare på ståplats, oavsett vilken sport du föredrar. Självklart välkomnar vi även dig som inte står upp eller har biljetter på de aktiva ståplatssektionerna på Djurgårdens matcher, men vi hoppas att ett medlemskap i Järnkaminerna får dig än mer engagerad och livlig på matcherna. Att vara medlem i Järnkaminerna innebär att du stödjer en hårt arbetande supporterförening som gör allt för Djurgårdens bästa.

BLI MEDLEM HÄR

Liten summa, stor betydelse

Ett medlemskap i Järnkaminerna kostar bara 150 kronor och då blir du en del av, och hjälper oss att bli, Sveriges bästa supporterförening. 150 kronor har inte en stor inverkan på din plånbok, men det hjälper oss otroligt mycket. Med många medlemmar kan vi göra mängder med bra saker för andra djurgårdare. Indirekt sponsrar du dig själv och dina Djurgårdskompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset på våra bortaresor och fixa andra medlemsaktiviteter. Ju fler medlemmar vi har desto fler roliga saker kan vi arrangera för våra medlemmar.

Axplock om Järnkaminerna

  • Järnkaminerna är en av Sveriges största supporterföreningar och har varit det i många år
  • Järnkaminerna har Sveriges bästa Reseklubb som genom åren kontinuerligt anordnat billiga resealternativ till bortamatcher
  • Järnkaminerna bidrar varje år med ekonomiska medel till tifoverksamheten
  • Järnkaminerna har haft Sveriges i särklass bästa supportersajt sedan starten av hemsidan 1998
  • Järnkaminerna står för merparten av de aktiva supportrarnas kontakt med Djurgården, media, motståndare, Polisen och andra myndigheter i symbios med DIFs SLO:er

Medlemsförmåner

Som medlem i Järnkaminerna får du tillgång till service och förmåner som har anknytning till DIF. Exempel på detta är billiga resealternativ till bortamatcher, möjlighet att ha säsongskort på Sofialäktaren, särskilda eller rabatterade souvenirer med mycket mera. Spana in alla våra medlemsförmåner för att se vad du får ut av ett medlemskap hos oss HÄR!

Har du frågor gällande ditt medlemskap kan du maila oss på medlem@jarnkaminerna.se