Inför Göteborg-DIF

Dela gärna!

Här hittar du all info om bortamatchen mot Göteborg på måndag 1 juni. Det här är första gången på många år det här blir ett renodlat toppmöte med våra stora rivaler i väst. Som vanligt kommer det att bli stor prestige på läktaren där vi ofta kan såra dem med outtröttligt stöd till våra blåränder.

Anmälan till våra bussar är nu stängd. De som missade att skriva upp sig hoppas vi lär till nästa gång att skriva upp sig i tid. Till Malmö kommer bussanmälan att stänga på torsdag. 10.00 lämnar Reseklubbens två XL-bussar Klocktornet, var där i god tid för bussarna väntar inte på någon.

Vi vet att många som vanligt kommer att åka snett till Göteborg. Se till att komma iväg på denna prestigematch. Styr upp en bil med polarna och stick iväg!

JK-bussar

Anmälan är stängd. Bussarna avgår från Klocktornet på Stadion klockan 10.00.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet löser du innan avresa i vår webshop HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Pub för dagen är La Sombrita Avenyn. För första gången i modern tid kommer vi att ladda för en match på en båt! Adressen är Kungsportsbron.

Matchbiljett

Matchbiljett köps på Ticnet. Välj “Bortasupportrar” när du KÖPER BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Måndag 1 juni 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: 10.00 Stockholms Stadion

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

VAAAAAAR É ÄNGLARNA?

dd05fc7a011cab3fc7bc02fff2ebdbaa