Från och med säsongen 2013 har vi gett möjligheten till de som ville stötta Reseklubben och Sofialäktaren Tifo lite extra att göra detta genom att bidra med en extra hundring när de köper medlemskap i Järnkaminerna. Det har blivit en succé och har resulterat i stora bidrag till de två vitala delarna av vår supporterkultur. Tack vare Supporterhundringen har vi 2014 fått in nästan 80 000 kronor som delas 50/50 mellan Sofialäktaren Tifo och Reseklubben!

BLI MEDLEM OCH LÄGG TILL SUPPORTERHUNDRINGEN HÄR!

Tifon och bortaresande är två saker i vår supporterkultur värda att lyfta fram lite extra, där vi Djurgårdare traditionellt sett är bäst i landet. Reseklubben har växt väldigt mycket de senaste åren och vi är just nu fler på bortaplan än på flera år. Till nästa säsong är vårt mål att växa ytterligare och skicka iväg ännu fler Djurgårdare land och rike runt. Även tifosäsongen 2014 var grym. Sofialäktaren Tifos arrangemang har hållit absolut världsklass. Eller vad sägs om kaostifot mot Göteborg i maj eller bränningen i bortaderbyt där DIF bildades med bengaler?

Supporterhundringen innebär att du i samband med att du blir medlem frivilligt betalar 100 kronor extra som oavkortat går till Sofialäktaren Tifo och JK:s Reseklubb. Under 2014 hade RK genom bland annat intäkter från Supporterhundringen möjlighet att kraftigt subventionera resor som Helsingborg i premiären och Örebro borta. Stora invasioner med tusentals DIF på plats. Med ditt stöd genom att lägga till Supporterhundring hoppas vi kunna upprepa och överträffa dessa invasioner under 2015.

För Sofialäktaren tifo innerbär varje krona ett viktigt stöd för alla de som lägger ner hundratals timmar inför våra tifon, ofta i dygn i sträck utan sömn. Med en starkare ekonomisk grundplåt att stå på kan de börja planera sitt tifoår och bidra till den del av vår supporterkultur som nämns med stor respekt över hela Europa. Genom att lägga till Supporterhundringen är du en del av detta.

Så du som vill uppleva fler bortamatcher med bara blåränder och fler fantastiska tifon – lägg till Supporterhundringen!

STÖD TIFON OCH BORTARESANDE – BIDRA MED SUPPORTERHUNDRINGEN!