Inför Åtvidaberg-DIF

Dela gärna!

Imorgon möter vi Åtvidaberg borta. Det blev tyvärr bara en JK-buss till matchen, men Åtvidaberg ligger på nära avstånd från huvudstaden och vi vet att väldigt många kommer åka snett. Staden ligger även bra till för blåränder på landsort. Vi räknar därför med en stor uppslutning på bortasektionen och stort vokalt stöd fram till vår femte raka trepoängare. Har du inte bestämt dig för att åka än? Styr en bil med polarna, ni hinner om ni tar halvdag.

Vår buss buss är helt fylld. Oaktat vilken biljett-typ du valt så avgår bussen från Klocktornet Stadion kl 15.00 och går direkt till Kopparvallen. Är vi nere tidigt går det givetvis bra att gå till valfri lokal och svalka sig med dryck.

JK-bussar

Vår buss är nu full. Bussen avgår från Stadion 15.00.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015, vilket du löser innan avresa. Medlemskapet kan du köpa HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven.

Pub

Vi skippar pub denna match för att kunna bli fler på plats.

Matchbiljett

Biljetter köps på Åtvidabergs hemsida HÄR! Det är billigare att köpa förköp så detta görs med fördel. Vår sektion heter L och ligger på den ena kortsidan.

Allmän info

Datum: Måndag 11 maj 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Åtvidaberg
Arena: Kopparvallen
Avresa: 15.00 Stockholms Stadion

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

51922bf8841a3bcde070ebe083843ed5