Malmö-DIF: All info *Uppdaterad*

Dela gärna!

På söndag 7 juni spelar vi vår sista match innan sommaruppehållet. MFF står för motståndet och spelplats är Swedbank Stadion i Malmö. Här hittar du all info om resan.

Mörkblå dresscode

Vi har nu även spikat dresscode/tema för resan: MÖRKBLÅTT. Malmö kommer att köra sin motsvarighet till matchtröjans dag och deras läktare kommer färgas ljusblåa. Då passar det perfekt för oss att köra mörkblått och med hjälp av Malmö färga läktarna blårandiga. Utöver det kommer grabbarna få ett enormt vokalt stöd av en toktaggad bortaklack vilket kommer göra att det nästan känns som hemmaplan.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

JK-tåg

För dig som vill åka med tåget börjar det bli bråttom. Det finns bara 200 platser kvar innan tåget är helt slut! Tåget har totalt 802 platser. Prislappen är endast 700 kronor tur och retur. Det går begränsat med färdmedel hem efter matchen så även om du bara vill åka hemresan med JK-tåget går det bra, priset är dock detsamma. Var noga med att välja biljett-typen ”Endast hem” om du bara vill åka med hem.

SKRIV UPP DIG PÅ TÅGET HÄR!

OBS! Ska du boka åt fler än dig själv? Välj hur många biljetter du vil ha, skriv sen i kommentarsfältet resterande personer förutom dig själv. Vid avgång är det viktigt att ni kommer tillsammans och att du som köpt biljetterna visar vilka de andra biljetterna tillhör.

Tåget kommer avgå från Flemingsberg, detta p.g.a. att Årstabron är under ombyggnad och inga andra tåg än ordinarie trafik får åka på Årstabron på dagtid. Därför går det inte att få tåget att avgå från centrala Stockholm. Hem från Malmö har vi dock fått dispens att rulla in till spår 19 på Stockholms Central.

I Malmö får tåget inte gå till Malmö Centralstation p.g.a. bestämmelser från Jernhusen som äger stationen. Tåget kommer istället att gå till Station Hyllie. Från Hyllie går det lokalbussar och pendeltåg in till centrala Malmö. Vi kommer bli en riktigt tung liga som rör oss in till staden tillsammans.

Tidtabell 

Flemingsberg – Malmö/Svågertorp 08.46-13.47

Malmö/Svågertorp– Stockholms Central 21.03-02.47

OBS! Ändrad destination – Svågertorp gäller för ankomst till och avresa från Malmö.

Tio bussar från Malmö Stad kommer att gå i skytteltrafik från Svågertorp till Lilla torg när tåget anländer till stationen. Dessa bussar går sedan från Swedbank Stadion till Svågertorp efter matchen.

Alkohol 

Medhavd alkohol är strängt förbjudet och har du med dig detta kommer helt enkelt inte alkholen med på tåget, utan får stanna i Flemingsberg. På tåget finns restaurangvagnar med drycker av alla sorter så som öl, läsk, kaffe och te.

Värt att poängtera är att arrangera en tågresa är ett stort åtagande ekonomiskt och sätter ett väldigt stort ansvar på JK. Vi har nu fått möjligheten att arrangera tåg till Malmö och det ställer stora krav på oss. En förutsättning för att tåget ska rulla och vi ska ha en möjlighet att arrangera tåg i framtiden är att vi följer de ordningsregler som gäller. Vår ambition är att den här resan ska bli ett positivt minne för alla Blåränder. Det är endast möjligt om alla hjälps åt att göra resan trivsam för resenärer och personal. Därför ber vi er respektera följande regler:

  • 18-årsgräns – inga undantag. JK kommer dock givetvis arrangera buss för de som är under 18 år och de som inte har ekonomin för en tågresa.
  • För att få åka med våra bussar och tåg krävs det att du är medlem i Järnkaminerna 2015. Lös medlemskapet innan avresa samtidigt som du köper din tågbiljett eller HÄR på en gång. Medlemskontroll kommer göras på både dit- och hemresan.
  • Tåg och bussar avgår på utsatt tid. Vi kan inte ta hänsyn till sena ankomster.
  • För att få gå på tåget måste giltig biljett uppvisas. Saknas biljett nekas personen tillträde. Det gäller även för hemresan.
  • Det är inte tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker på tåget. Tåget har en restaurangvagn där dryck kan köpas för de som vill fukta strupen. Det är dock tillåtet att ta med sig smörgås eller dylikt.
  • Ingen skadegörelse! All skadegörelse så som sabotage av tågets inventarier, uppsättning av klistermärken etc. kommer ge JK böter vilket kommer få stora konsekvenser.
  • Vi har tyvärr inte möjlighet att plocka upp eller släppa av resenärer på vägen.
  • Anmälan till tåget är bindade och ej avbokningsbart.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

JK-bussar

Anmälan till bussarna är nu stängd. Avgång är 07.00 från Klocktornet på Stadion. Innan avresa behöver du ladda ner din biljett till tåget/bussen. Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter. Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till resan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

Pub

Vi kommer som vanligt att inta Lilla Torg inför matchen mot Malmö. Lilla torg ligger i centrala Malmö och är lätt att hitta till. Vi har pratat med pubägarna och meddelat dem om vår ankomst. Särskilt välkomna är vi till puben “Victors”. När den är full fyller vi på övriga pubar och färgar Lilla Torg blårandigt!

Matchbiljett

Malmö har släppt ett begränsat antal biljetter till oss för den här matchen. Det finns inte många kvar nu innan våra sektioner är helt slutsålda. Matchbiljett ingår inte i våra resor utan köps på separat av dig själv. KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Söndag 7 juni 2015
Matchstart: 17.30
Resmål: Malmö
Arena: Swedbank Stadion
Avresa tåg: 08.46 Flemingsberg
Avresa buss: 07.00 Stockholms Stadion
Pris tåg: 700 kronor

03a59015f765c464e7693fbaf1301e29