Info Kalmar-DIF

Dela gärna!

Nu var det riktigt länge sen vi fick se DIF spela på bortaplan. Idag söndag möter DIF östkustlaget Kalmar på Kycklingarenan. Matchen spelas som sagt på en helgdag vilket underlättar för de flesta att ta sig ner. Tveka inte, det är klart du ska haka på och stödja DIF till tre poäng! Vi har fyllt två bussar till matchen. Vi vet att många kommer att åka snett till den resan och vi har förhoppningar om att vi kan bli över 500 på plats. Är du djurgårdare som bor i exempelvis Östergötland är det din plikt att ta dig ner. Slut upp med oss i Kalmar!

Från Stockholm är det bästa, billigaste och smidigaste sättet att ta sig ner på med Järnkaminernas bussar. Precis som vanligt fixar vi ett riktigt bra pris – 350 kronor! Bussarna kommer att avgå från Stockholms Stadions Klocktorn 06.30. Du skriver upp dig i vårt souvenirbås i Globen mot Leksand ikväll eller på länken nedan.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet kan du som sagt lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp eller på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Dag: Söndag 21 september
Arena: Guldfågel Arena
Avresa: Stockholms Stadion 06.30
Pris: 350 kronor
Matchstart: 15.00
Pub: Vi kommer att släppa alla resenärer på Larmtorget i centrala Kalmar. Det ligger ett antal pubar i området.
Matchbiljett: Du köper biljett via Kalmars hemsidan HÄR! Välj “Bortasektion” när du bokar.