MFF-DIF på måndag – åk snett!

Dela gärna!

På måndag är det dags för toppmöte och en av våra viktigaste bortamatcher på året – Malmö FF away! I skrivande stund ligger DIF på tredje plats i tabellen och Malmö innehar serieledningen. Våra bussar är fulla, men du kan fortfarande åka på egen hand!

Det kommer att rulla ner två bussar från Stockholm i JKs regi. Utöver det är det många som har planerat en sneresa såhär under påskledigheten. Gör det du också om du inte fick plats på våra bussar. Malmö borta är en resa man inte vill eller bör missa!

Förra året tog vi full pott mot Malmö efter två magiska matcher. Den ena på Stadion som var vändningen för hela säsongen, och en grymt skön vinst på bortaplan efter en dubbel av Jawo. Matchen spelas på en måndag, men det är annandag påsk vilket betyder ledighet för de flesta. Matchen börjar 17.30 och bussarna kommer att åka från Stadion 06.00.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskapet löser du innan avresa på nätet HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till den fantastiska tifoverksamheten. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Matchbiljetter
Matchbiljetter köper du på Ticnet på denna länk: http://www.ticnet.se/event/malmo-ff-djurgarden-biljetter/283003

Pub
Precis som förra året har vi bokat Restaurang Fagans på Per Weijersgatan 4. Kom dit innan, ta en bärs eller två så går vi sen gemensamt till arenan.