Ring en djurgårdare – hjälp JK!

Dela gärna!

Nu på måndag kommer Järnkaminerna att befinna sig på Östra station mellan klockan 17-20 för att sälja säsongsbiljetter för er som ännu inte har införskaffat sådana. Men i samband med detta kommer vi även köra igång kampanjen “Ring en djurgårdare”. Vi kommer att ringa runt för att se till att alla som bör vara på plats på premiären faktiskt också har skaffat sin biljett. För att detta ska bli så lyckat som möjligt så behöver vi nu er medlemmars hjälp att ro det här i land. Du behövs, din kompis behövs. Vad är väl bättre än att få arbeta i Djurgårdens tjänst? Kom förbi och bidra, pris utlovas till den som säljer flest säsongsbiljetter. Det enda du behöver ha med dig är din telefon. Allt annat kommer du att få av oss. Vi kommer även att sälja våra nya grymma souvenirer.

Är du intresserad av att hjälpa till med detta så dra gärna iväg ett mail till [email protected] och anmäl ditt intresse, men det går självklart bra att bara dyka upp med luren och börja ringa.

Om du inte kan närvara eller redan har köpt säsongsbiljett men ändå känner att du vill hjälpa till, varför inte tipsa oss om personer som vi ska kontakta för att köpa säsongsbiljetter? Fyll i formuläret här.

Du kommer som sagt även kunna köpa dina säsongsbiljetter nu på torsdag på Östra Station. Ta med dig polaren och gör slag i saken!