Idag släpps biljetterna till Stadion

Dela gärna!

Nu släpps lösbiljetter till matcherna på Stadion för medlemmar i Järnkaminerna eller DIF Fotboll.

Du som är medlem i Järnkaminerna eller DIF Fotboll kan köpa lösbiljetter till de sju matcherna på Stadion i antingen DIF-butiken på Nybrogatan 20 (t-bana Östermalmstorg) eller i biljettkassorna vid Globen.

Säsongsbiljetter från 70 kr/match

Kom ihåg att det enklaste och mest förmånliga sättet att se de sista sju matcherna någonsin på Stadion är att köpa säsongskort. Köper du säsongskort till klacken (sektion L,M,N) på Stadion till ungdomspris/studentpris betalar du bara 500 kr vilket betyder ungefär 70 kr per match, inklusive den redan klassiska sista matchen någonsin. Även ordinarie pris på 700 kr är mycket förmånligt, och garanterar dig en plats i klacken för bara 100 kr/match. Säsongskort till klacken köper du på nätet eller i DIF-butiken på Nybrogatan 20.

Vi tror att den sista matchen och antagligen fler av Stadionmatcherna kommer sälja slut rekordsnabbt, så häng på låset idag om du vill ha lösbiljetter, eller fixa säsongskort.

Oavsett hur du gör; se till att fixa ditt säsongskort snarast och köp biljetter till vänner och familj som går mer sällan – nu gör vi 2013 till en säsong att minnas för alltid.

VI E FRÅN STOCKHOLM…