DIFpodden #6.1 "Sen blev vi stormade av Utrecht Hooligans"

Dela gärna!

Avsnitt_6_1_utrecht

I avsnitt #6.1 av DIFpodden pratar vi det fantastiska bortaresandet. Det som utgör en så stor del av varför man älskar att vara supporter och älskar att vara Djurgårdare.

Denna vecka har vi i panelen med oss UCS-Albin som gjorde sin första resa 2009 och som sedan dess inte missat en match med Djurgårdens IF. Vi får träffa orginalet LaBano med ett förflutet i såväl Fabriken, Ultras Sthlm som UCS, och sist men inte minst @Jelu78 som är den äldste i gardet. Vi får höra fantastiska historier om vad som kan inträffa när man reser land och rike runt som Djurgårdare.

Programledare för veckans program är @JoeLills och @Orlaf. Klippning och redigering är i vanlig ordning den eminente @OlofLindh1

nilsdc

Vi körde också en uppmaning i programmet till er lyssnare. Vad gör ni när ni lyssnar på DIFpodden? Ta en bild med er telefon och posta på instagram eller twitter och använd hashtaggen #DIFpodden så att vi får se vad ni lyssnare gör. Åker ni tunnelbana, ute och joggar, shoppar, handlar biljetter i DIF-butiken osv. Programledarnils lyssnar tydligen på sin ipad och tittar på en Darth Vadermask.

Har du ännu inte gått in på iTunes för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: