Storklack första och sista hemma på Stadion

Dela gärna!

Precis som förra säsongen kommer Sofialäktaren under vissa matcher få sällskap av fler sektioner. Vi kör storklack, fyra sektioner, på både hemmapremiären och den sista matchen på Stadion.

Det innebär att sektion K, L, M och N kommer att vara en enda stor klack i premiären mot Mjällby och i den sista matchen mot Öster . Detta innebär att nästan halva ”hästskon”, över 3700 Djurgårdare tillsammans kommer stå upp och sjunga fram DIF!

Dessa matcher kommer att vara fullsatta och det enda sättet att vara helt säker på att inte missa dem är att köpa säsongsbiljett. Säsongare 2012 har fram till torsdag nästa vecka att förlänga sitt säsongskort innan platserna släpps till allmänheten. När lösbiljetterna släpps tror vi att de kommer gå åt snabbt.

Köp säsongskort på Biljetter.dif.se/STADION för att inte missa dessa historiska matcher, för JK-medlemmar 2013 är priset för sju matcher på Stadion 700 kr, och bara 500 kr om du är under 20 eller student.

Inget säsongskort förra året?

Fram till 31 januari får förra årets säsongare förlänga sina biljetter. Vill du försäkra dig om plats i klacken de sista sju matcherna på Stadion; köp på sektion L. Om det skulle bli platser lediga på M/N så kan du som köpt på L byta din biljett dit.

Men vi förtydligar alltså att L,M och N kommer vara klack alla matcher på Stadion, och även K i premiär och sista hemmamatchen.

VI E FRÅN STOCKHOLM…

matchtroja_klack_jubel