Nu kör vi igen – Utökad klacksektion den 28/10

Dela gärna!

Hög lägstanivå på läktarna – Nu ska vi köra över Tälje!
Det har hittills varit ömsom vin, ömsom vatten på planen medans vi på läktaren hållt en riktigt bra nivå där vi haft några grymma toppar. Gemensamt för alla matcher på Hovet är att det finns en gemenskap och underdog-känsla bland oss alla, vi plockar fram den där riktiga viljan att knyta näven i fickan och konstatera att det är DIF mot rubbet. Vi vet att tillsammans kan vi rubba alla motståndare!

Våra allra bästa toppar har faktiskt kommit när det varit som mest kämpigt i matcherna, antingen efter ett motståndarmål eller mot slutet av matcherna när stödet från läktarna behövs som mest. Precis som det ska vara!

Det är med andra ord inget fel på inställning, varken på uppe på läktarna eller hos spelarna nere på isen. Och nu är det dags för oss att ta oss an Tälje!

Klackbiljetter – 120 kr – Köp snarast!
Vi har utökat klacksektionen med 200 platser och biljetter köper du enklast antingen i DIF-butiken på Jakobsgatan 26 där du också kan passa på att göra grymma fynd i vår utförsäljning. Du kan även köpa biljetter på www.difhockey.se/klack, eller i DIF Hockeys butik i Globen Shopping.

Fyll Hovet och krossa Tälje!