Köp din Västeråsresa innan fredag!

Dela gärna!

Vill du missa Västerås och bidra till att vi misslyckas med en storsatsning? Nej vi trodde väl inte det heller. I skrivande stund håller vi på att fylla den fjärde bussen till Västerås av (minst) tio bokade.

Vi hoppas på att fylla minst 2-3 bussar till innan fredagens hemmamatch, vill du slippa att stå och köa i JK-ståndet så anmäler du dig enkelt hemma framför datorn och betalar med kort. Snabbt, smidigt och enkelt. Många kommer åka från landsort med så detta är en hockeyfest du absolut inte får missa.

Matchbiljetter ingår inte i resans pris utan dessa bokar du själv på www.vik.se. Cirka 300 biljetter finns kvar så skynda att fynda.

Medlemskorten

Du måste ha löst ditt medlemskap i JK innan avresa och medlemskap i Järnkaminerna för 2012 eller 2013 gäller för denna resa. Det betyder alltså att det räcker med ANTINGEN 2012 eller 2013.

Vill du direkt köpa medlemskap via webben kan du använda dessa länkar:

OBS! I år kan du lägga till “Supporterhundringen”, ett bidrag direkt till Fabriken och Reseklubben. Välj då alternativet “Medlemskap + Supporterhundring”. Läs mer här.

I bokningssystemet finns det ett fält där det står medlemsnummer, har du inget medlemskort eller precis har löst det så lämna detta fältet tomt, huvudsaken är att du kan visa upp giltigt medlemskort ELLER bekräftelsen på din inbetalning från medlemsköp 2013.

Har vi inte hunnit skicka korten om du beställer ditt medlemskort sent så räcker alltså bekräftelsen att visa upp för bussvärden. Medlem för 2013 blir du enkelt här.

Anmäl dig nu och glöm inte halsduken både i Västerås och på JK-dagen mot Karlskoga den 4 jan!