Inget säsongskort 2012? Bli klacksäsongare på sektion L

Dela gärna!

Eftersom vi sålde slut på alla säsongskort på normala klacksektionerna M/N förra året är dessa fram till januari bara tillgängliga för gamla säsongare.

Vill du vara en del av klacken 2013 ändå? Då rekommenderar vi att du köper klacksäsongskort på sektion L som under de sju matcherna på Stadion kommer vara en naturlig del av sveriges tyngsta ståplats. Redan nu är trycket enormt på att få uppleva vår sista halva säsong på Stadion, och att även sektion L blir slutsåld med klacksäsongare känns rimligt.

Vill du vara säker på att få biljett till Stadionmatcherna, inklusive den sista Stadionpremiären och allra sista Stadionmatchen någonsin? Skaffa säsongskort idag via DIF.se eller köp det direkt på julmarknaden på Sergels torg.

Klacken på Tele2

Till andra halvan av säsongen, på Tele2, är det södra läktaren som gäller för klacken. Där kan du redan nu skaffa ditt säsongskort och vara med om hur DIF och vår supporterkultur får nya möjligheter att skapa ett tryck som taggar DIF och får motståndarna att vilja åka hem. Skaffa säsongskort i klacken på Tele 2 här.

Priser

Säsongskort i klacken på Stadion kostar endast 500 kr för dig som är under 20 år eller student, och bara 700 kr för övriga.

Säsongskort i klacken på Tele2 kostar endast 500 kr för dig som är under 20 år eller student, och bara 600 kr för övriga.

Köper du alltså klacksäsongskort för hela 2013 blir priset bara 1000 kr för dig som är under 20 år eller student, 1300 kr för övriga för alla årets hemmamatcher.

För att få dessa priser ska du vara medlem i Järnkaminerna 2013 när du hämtar ut dina biljetter i vår, bli gärna medlem direkt och stötta en hårt arbetande supporterförening.

Ses i klacken 2013!