4/1 – Järnkaminernas dag – välkommen till festen!

Dela gärna!

Fredag, förfest, halsdukshav, skönsång, efterfest. Den 4 januari är det dags för Järnkaminernas dag när DIF möter Karlskoga på Hovet. Det blir en fet gul-röd-blå vägg i kurvan – sedan festar vi natten lång!

Nu är det ganska längesen men snart så är det dags igen. För JK-dag på Hovet alltså. Räkna med ett arrangemang färgat av Järnkaminerna – från jumbotron till intervjuer till matchprogrammet.

I fredags sjöng knappt tusen blåränder ut hemmapubliken i Västerås totalt och det slutade med två hemspelade poäng. JK-dagen är inte bara en fest, utan också en sjukt viktig match för att få häng på toppen i Hockeyallsvenskan. Karlskoga ska få uppleva ett tryck de aldrig varit med om tidigare.

För- och efterfest på En Arena

Vad passar väl bättre än att fira JK-dagen, som 2013 infaller på en fredagskväll, med lite mat och dryck? På En Arena (gamla WKB) samlas vi inför matchen – men också efteråt! Klockan 17.45 cirka intervjuas DIF Fotbolls anfallsvärvning Luis Solignac som ska gå på sin första hockeymatch någonsin.

Öppettider: 16-19, efter matchen-03. Åldersgräns 18 år.

Priser

Öl+buffé 100 kr
Öl från 30 kr
Cider 40 kr
Drinkar (6 cl) 100 kr
Shots från 60 kr

Alkoholfria alternativ finns

Ett klassiskt halsdukshav

Lagom till hemmamatchen mot Oskarshamn släpper vi en halsduk med texten “Djurgår’n tills jag dör”. Den har gått åt som smör men det finns ett par ex kvar som går att köpa i vårt bås utanför A19.

Vi ska skapa det fetaste halsdukshavet på mycket, mycket länge. Ska man stå i klacken ska man ha en halsduk med sig.

Klar, tydlig skönsång med ljudnivåer som får fundamenten att skaka tillsammans med en vägg av halsdukar. Finns det något bättre? Oh when the saints…