Säkra din plats i Hovets kurva! (förturen ändrad till fredag!)

Dela gärna!

DIF Hockey har släppt klackkort till de som hade en plats i klacken under säsongen som gick. Då sålde alla 750 ordinarie klackkort slut och vi siktar på att göra det igen. Hockeysäsongen slutade i besvikelse men i efterhand är det ändå med stolthet och revanschlust som vi ser fram emot kommande säsong.

De som hade säsongskort i klacken bokar sitt nya säsongskort på difhockey.se/klackkort. Det är viktigt att fylla i sitt namn och notera att om du hade flera säsongskort ifjol måste du göra en bokning per kort och ange namnet på respektive person som ska ha biljetterna. Detta måste göras eftersom DIF håller på och bygger om sin databas.

Det var ett riktigt grymt drag på Hovet (och Globen) ifjol. Det ska bli ännu bättre kommande säsong. Se till att säkra platsen du hade 09/10.

På fredag klockan 10.00 släpper DIF de biljetter som är kvar till alla andra som inte hade säsongskort förra säsongen. 100 stycken via nätet och 100 stycken i butiken i Globen centrum! Var ute i tid om du vill säkra din plats på Hovet!