FULLSTÄNDIG DEMONSTRATIONSINFO

Dela gärna!

Demonstrationen börjar kl. 13:00 utanför Stadshuset (platsen är markerad på kartan nedanför):

Klicka på bilden för större version
 

Järnkaminerna kommer vara på plats redan kl. 12:00 och sälja Arena t-shirtsen. Se till att köpa ditt ex för att ytterligare sprida vårt budskap. Det finns drygt 100 ex. kvar av t-shirten så det gäller att vara där tidig. Mer info om t-shirten

Vid Stadshuset kommer det byggas upp en scen med högtalare och från denna kommer sedan följande personer att tala:

  • Martin Lundgren, Djurgårdspublikens Arenagrupp
  • Tomas Melin, Miljöpartiet
  • Alf Johansson, Djurgårdens IF
  • Leif Kroon, Kristdemokraterna
  • Per Ankersjö, Centerpartiet

Det hela kommer att modereras av Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman och vi räknar med att komma igång med talen strax efter kl. 13:00.

När talen är slut är det sedan dags att marschera till Östermalms IP. Tänk på att invänta demonstrationsledarna och funktionärerna (det kommer att finnas minst 40 st) innan marschen börjar. Det är väldigt viktig att demonstrationen genomförs på ett städat och bra sätt, annars kan det bli direkt kontraproduktiv. Vi kommer att gå Stadshusbron – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen.

Klicka på bilden för större version

 

När vi sedan kommer fram till Östermalms IP kommer Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman att gör en symbolisk handling för den nya arenan. Detta för att markera att det är här vi supportrar vill spela i framtiden, det är på den här platsen vi vill skapa vårt nya hem.

Vi vill se – JA TILL ÖIP!