Djurgårdsfärger i finalen!

Dela gärna!

Vår fina, anrika förening är tillbaks i finrummet på allvar. Återigen, efter nio års väntan spelar vi SM-final och stockholmsgrabbarna på isen slåss för vårt 17:e SM-guld. Vi på läktarna ska göra allt för att bära dem fram mot ett mål som få trodde var möjligt innan säsongen startade.

Tre läktare på Hovet – Tre färger på skölden

Klacken har agerat som motor under många år nu. Därtill har sittplatspubliken engagerat sig mer och mer. Under slutspelet har allt fullständigt exploderat och det visar att satningen för en aktiv publik som själva skapar stämningen burit frukt. Under den inledande finalmatchen ska sätta ett avtryck i svensk hockeys historia.
Under final 1 hemma på Johanneshovs Isstadion ska varje läktare prydas med en av vår skölds vackra färger. Vi ska inte bara stå upp och sjunga högt för DIF. Tillsammans ska vi trycka ner motståndarna under isen med ett aldrig tidigare skådat Djurgårdsinferno. Alla besökare som vill kommer att få en finaltröja vid inpassering till läktaren. Norra långsidan blir gul, kortsidan röd och södra långsidan blå.

Kom i tid – stöd Fabriken

Vi uppmanar också alla att komma i god tid till matchen och vara på plats inne på läktaren senast 19:20, eftersom det planeras ett storskaligt tifo som kräver deltagande från alla djurgårdare. Skänk gärna en slant till Fabriken när de samlar in pengar under matcherna, deras arbete är helt ideellt och nya tifon kan bara arrangeras om givmilda djurgårdare visar sin uppskattning genom att skänka pengar till Fabrikens arbete.

/Järnkaminerna & Djurgården Hockey