Slutspelskampanj – 1000 flaggor!

Dela gärna!

Vi har inte slutat att drömma och hoppas på vårt utdömda, nedskrivna och nederlagstippade hockeylag. Vi har aldrig slutat utan enträget gett vår kärlek, match efter match. Nu kommer den stora belöningen – slutspel!

Vi ska skapa den mest fanatiska stämning som någonsin upplevts i hockeysammanhang!
Förra slutspelet blev det ett snabbt uttåg, men vi minns ändå den fantastiska stämningen på Hovet som hela hockeysverige pratade om. Denna gång ska allt det som vi byggt upp på Hovets läktare under de senaste åren brisera till någon ännu bättre än sist. Djurgårdsfamiljen ska skapa den mest fanatiska stämning som någonsin upplevts i hockeysammanhang!

Det är bara att börja tagga till och planera inför festen som komma skall redan nu. Tillsammans kan vi i Djurgårdsfamiljen gå långt och göra det här slutspelet till något oförglömligt!

Slutspelskampanj – 1000 flaggor!
JK och Fabriken tillsammans med DIF hockey lanserar kampanjen 1000 flaggor! Som en extra krydda till stämningen under festerna i slutspelet så uppmanar JK, Fabriken och DIF hockey samtliga Djurgårdare runt hela Hovet, även sittplats, att ta med sig flaggor till matcherna. Vi kallar kampanjen “1000 flaggor” och siktar på det fetaste flagghavet någonsin!

Har du ingen flagga?
DIF hockey har tagit fram två nya flaggor som snart kommer börja säljas. Vi uppmanar även dig själv att göra egna flaggor alternativt tvåpinnare. Här finns en tråd på JK:s forum om flaggor, där du kan hitta inspiration och posta bilder på dina flaggalster

Nu jävlar är det allvar – slutspel!