DIF – Modo 26/9, Säsongens första storsatsning!

Dela gärna!

Hemmapremiären i Elitserien spelas lördagen den 26:e september och det är dagen efter löning. Hela dagen kommer att bli en lång Djurgårdsfest och vi räknar med att det kommer att bli fullsatt på Hovet. Det innebär att det gäller att skaffa lösbiljetter snabbt om du inte köper det löjligt billiga säsongskortet (kostar 1400 kr för samtliga matcher och då ingår ett eventuellt slutspel). Vi jobbar även för att hitta en pub där vi kan samlas innan och efter matchen för att värma upp och sedan förhoppningsvis prata om en grym inledning av säsongen.

DIF har ett väldigt intressant lag i år och tillsammans ska vi visa att Mesta mästarna inte kommer att släppa några lätta poäng på Hovet. Med värvningar som Marcus Nilson, Mathias Tjärnqvist och Kyle Klubertanz kommer inget lag att få en lugn stund på Hovet och vi räknar med mycket kamp och en hel del stenhårda tacklingar.

Modos supportrar kraftsamlar till den här matchen och kommer komma ner med ett tåg. Det är dags att vi ger norrlänningarna en lektion i hur riktig supporterkultur ska bedrivas på läktaren.

Se till att vara på Hovet den 26:e september för oavsett var i landet du bor så är det här en match du inte vill missa. Hoppa på tåget, bussen, flyget eller båten och ta dig till Stockholm, det här kommer bli en hemmapremiär som vi pratar om länge!

När: Lördagen 26/9, kl. 16:00
Vart: Gamla hederliga Hovet
Hur: Sjukt taggad!

Lösbiljetter börjar säljas den 1:a september via DIFhockey.se.

Vi ses på Hovet!