Järnkaminerna inte bakom bojkottsuppmaning

Dela gärna!

I dessa tider av total måltorka är det självklart att de flesta Djurgårdare fylls med alla möjliga känslor. Det är dock viktigt att kanalisera frustrationen så konstruktivt som möjligt. Många frustrationsfaktorer har inte med spelarna på planen att göra överhuvudtaget och DIF behöver vårt stöd. Oaktat om en tom Djurgårdsklack i ett derby skulle åstadkomma ett målfyrverkeri eller inte så skulle detta magiska uppvaknande enligt vår uppfattning komma alldeles försent då derbyt mot Solna aik spelas först i den 25:e omgången.

Vi vill poängtra att det är upp till var och en att bestämma själv om man vill stötta DIF på plats eller ej. Ingen ska diktera om du som Djurgårdare ska gå på match eller inte. Inte vi, inte SEF eller någon annan. Vi kan bra uppmana er att stötta DIF på plats samtidigt som andra kan uppmana er att inte göra det.

Järnkaminerna kommer självklart inte att tvinga in någon på södra läktaren som inte vill vara där. På samma sätt förutsätter vi att ingen som vill vara där och stötta DIF motas bort mot sin vilja. Hoppet är det sista som överger och det kan mycket väl svänga under omgångarna fram till derbyt. Vi kommer vara på plats och stötta DIF under hela resans gång, så även mot våra värsta fiender. Även om vi redan skulle vara helt avhängda kan vi mycket väl få nöjet att spela bort sorkarna från guldet.

Kort sagt: Vi stöttar DIF mot Solna aik 28/9. Alltid – Oavsett!