Samlingar inför derbyt

Dela gärna!

Samling i Humlan
Söndagen den 9 Augusti klockan 16:00 spelar vi, Djurgårdens IF, en av de viktigaste matcherna på mycket länge på betongbunkern i Solna, motståndet står Hammarby för. Den här matchen är viktig på många sätt, dels för att vi behöver tre poäng för att inte hamna för långt efter lagen som ligger över strecket, dels för att vi ska vända på förlusttrenden vi haft mot Hammarby dom senaste matcherna. Det finns grymt många saker som är viktiga den här matchen.

Innan matchen har några personer på JK-forum dragit igång en samling, denna samling kommer precis som innan vårderbyt att hållas i Humlan. Djurgårdare i alla åldrar samlas för att börja derbyfesten redan där.

Klockan 14:10 så samlas alla Djurgårdare vid stureplanshörnet, där drar vi igång en marsch som ska ta oss från Humlegården, genom delar av Stockholm City och fram till Rådhuset. Vid Rådhuset ska vi försöka hinna ta 15:01 tåget. Då är vi vid Solna C runt tio över tre och därmed hinner alla in på läktaren för att gemensamt sjunga sönder Hammarby som står på Norra.

Att tänka på inför marschen är att vi ska gå långsamt! Alltså inget spring utan långsam marsch och en hög sång, hela Stockholm ska veta att vi, Djurgårdsfamiljen, är på väg ut mot de norra förorterna för att vända skiten.

Så: 14:10 samlas alla vid stureplanshörnet av Humlan för gemensam marsch till Rådhuset.

Blåränder i Norrort!
Ifall du och dina polare vill starta dagen med Djurgårdssnack och sång redan på pendeltåget, slut upp på tåget som går kl. 14:04 från Märsta station, det tåget ankommer till Solna station cirka 14.34.