Lön idag – köp biljett till derbyt

Dela gärna!

För att underlätta för alla er supportrar ur de curlade generationerna kommer här en enkel checklista som bara är att bocka av:

1. Köp biljett
Som sagt – det enklaste sättet att öka snacket om derbyt är att köpa biljett i god tid. Maila och sms:a alla dina polare att göra samma sak. Ligg på den där marginalpolaren som går då och då att hänga med. Allt om hur du köper biljett hittar du här.

2. Hjälp till i affischkampanjen
Som du säkert märkt så har JK plåtat ett gäng Djurgårdare med en affisch med det raka budskapet “Jag är på Råsunda den 9 augusti och står upp för Djurgår’n. Är du där?”. Vi har även utlyst en tävling för den som sätter upp affischen på bästa platsen i stan. Här kan även du hjälpa till: skriv ut affischen (finns här som PDF), plåta dig själv med den, sätt upp den på stan, plåta, skicka bilderna till oss. Oavsett om man ser den via mail eller på gatan så ska ingen Djurgårdare ha missat affischen!

3. Få igång snacket på ditt forum
Många blåränder tillbringar tiden mellan matcherna på olika forum. Forum 1891, JK-Forum, 11433, DIFforum.se, med flera. Se till att surret inför derbyt kommer igång ordentligt på de forum du hänger. Förklara för alla exakt hur illa du tycker om den sambalirande arbetarmyten som är Hammarby. Hetsa på så att alla köper biljett.

4. Sjung
När det till slut är dags för matchdag finns det inget mellanläge. Varenda en på södra nedre och mellan, och helst på långsidorna också, ska sjunga och skapa en stämning som bara en riktigt taggad Djurgårdsfamilj klarar av. Vi kan när vi vill och nu var det ett tag sen vi visade exakt hur mycket vi kan på Råsunda. Vår sång ska aldrig tystna!