Äntligen fotboll igen!

Dela gärna!

Uppehållet är äntligen slut och nu på söndag är det match igen! Äntligen ska vi få se Galloway på stadion, äntligen ska vi få träffa alla vänner i Djurgårdsfamiljen och äntligen ska vi få se DIF spela fotboll!

Matchtröja på!
Järnkaminerna uppmanar alla att ta på sig sin gamla matchtröja till den här matchen. Om du inte har en matchtröja eller vill stödja DIF nu när det ser tufft ut ekonomiskt så kommer det finnas matchtröjor till ett rabatterat pris på stadion. Mer information finns här.

Samling i Humlegården innan match!
Innan matchen uppmanar vi alla att ta sig till Humlegården och värma upp tillsammans med andra Djurgårdare. Tänk att inte lämna kvar flaskor med mm. i parken utan ta med dem när ni lämnar. Mer information om samlingen finns här.

Matchbiljetter
Klackbiljetter kommer säljas utanför sektion M/N innan matchen men passa på att köpa biljetter till fler matcher genom sommarpaketet eller stadionpaketet.

Inställning är allt
Under våren så har vi haft en tuff period men inställningen på läktaren har varit fantastisk. Det tar vi med oss inför sommarens matcher och på söndag är det dags att åter leverera en grym inramning på stadion. Se till att just du bidrar till stämningen genom att sjunga hela matchen och se även till att folk runt omkring dig sjunger högt och tydligt. Om du ser att folk inte ger allt, upp på räcket och se till så att folk förstår att det här är allvar. Man ställer sig inte i klacken för att latja och stå tyst, i klacken sjunger vi non-stop i minst 90 minuter och den som inte är hes på måndag morgon bör fundera på vad han/hon håller på med.

Galloways Järnkaminer!
Sektion E/F har varit riktigt trötta under våren men nu är det upp till bevis. Det ska vara ett jävla tryck i ramsa Galloways Järnkaminer – Andrée Jeglertz Järnkaminer i början av matchen. Det nya tränarparet ska få det välkomnandet de förtjänar och Galloway ska hyllas som den Djurgårdsikon han är.

Gamla fina Djurgår’n, det är vårt lag!