Bli medlem i Järnkaminerna 2009

Dela gärna!

Järnkaminerna är sina medlemmar. Ju fler vi är desto starkare blir vi som supporterförening. Ett enkelt sätt att bidra till det Järnkaminerna arbetar med är att helt enkelt bli medlem och se till att de du känner som är DIF också blir det. Det ger oss som arbetar inom Järnkaminerna de bästa möjligheterna att ta fram grymma bortaresearrangemang, det ger oss ökat inflytande i dialog med till exempel SvFF eller polisen inför ett derby, det ger oss förutsättningar för att hålla en väluppdaterad hemsida igång.

Medlem för en hundring
Medlemskapet kostar 100 kr, och förutom det symboliska i att stödja Järnkaminerna är den hundralappen ett välbehövligt ekonomiskt bidrag. Målet för Järnkaminernas verksamhet är att på alla sätt stödja Djurgårdens IF och skapa bra förutsättningar för oss supportrar, vilket inte sällan kostar pengar. Även vårt medlemsantal har drabbats av den sportsliga nedgången och publikminskningen, men är det någon som kan vända hela skutan så är det vi tillsammans i Djurgårdsfamiljen.

Därför uppmanar vi alla som vill se Sveriges största supporterföreningen bli ännu större, bättre och vackrare att bli medlem för 2009 samt att uppmana alla blåränder runt er att också bli det.

Medlem blir du enkelt direkt genom vår webblösning.