Rapport från Järnkaminernas styrelsemöte

Dela gärna!

Järnkaminernas styrelsemöte i maj behandlade en rad olika ämnen. Först diskuterade man den senaste ekonomiska utvecklingen. Ekonomin har länge varit allt annat än god, men det går sakta men säkert åt rätt håll, bland annat tack vare den lyckade tågresan till Göteborg.

Sedan diskuterades arbetet med den nya hemsidan. Styrelsen var överens om att sidan funkar bra innehållsmässigt men att det fortfarande finns en del tekniska frågor kvar att lösa. Bland annat skulle en person med kompetens inom Drupal och php behövas.

Styrelsen pratade också om dialogen med Polisen i både Göteborg och Stockholm. Järnkaminerna är inte nöjda med det som hände vid Näckrosen efter bajenderbyt och detta har framförts till stockholmspolisen. En dialog förs även med polisen i Göteborg för att reda ut vad som hände där efter matchen på Påskafton.

Djurgården Hockey diskuterades lite extra vid detta möte. Både den generella utvecklingen och nyheten om att Djurgården ryktas vara intresserade av att bryta sig ur Elitserien.

Övriga frågor som berördes var:

  • Planering inför kommande matcher, särskil derbyt mot Solna aik.
  • Nya souvenirer.
  • Klackens utveckling på Stadion.
  • Utveckling av kontakten med landsorts-Djurgårdare.
  • Problemen med registreringen av de som blivit medlemmar senaste tiden, något som snart ska lösas genom nya medlemsansvariga.

Till slut kunde styrelsen konstatera att trots (eller kanske tack vare) att man fått in ett antal nya personer så flyter arbetet på bra och att det säkert kommer fortsätta fungera bättre och bättre.