Inför IFK-DIF: Ytterligare en extravagn på tåget!

Dela gärna!

Köp biljett till tåg & match i Klocktornsbutiken!

Vill du vara säker på att följa med JK:s tåg rekommenderar vi dig trots de nytillkomna extraplatserna att köpa biljett snarast! Priset för resan är 650 kr och du betalar lättast med VISA/MasterCard här. Du kan även skriva upp dig i Klocktornsbutiken på Stadion, där matchbiljetter finns för 160kr. Resan är bara för Järnkaminernas medlemmar 2009. Medlem kan du smidigast bli via webben. Se nedan för viktig reseinfo samt tider för resan.

Köp biljett till IFK Göteborg – DIF här:

  • Klocktornsbutiken, Stadion – här finns även ett begränsat antal sittplatsbiljetter  till sektion B1, B2 & B4. Stängt idag.
  • DIF Hockeys butik, Globen shopping. Öppet till 19:00 idag.
  • Via Järnkaminernas webbshop. Öppet dygnet runt.
  • Vi uppmanar till att köpa på sittplats, sektionerna B1 & B2 via IFK Göteborgs hemsida.

Tågbiljett – 650kr

  • Köp biljett via Webblösningen.
  • Skriv upp dig och betala i Klocktornsbutiken, Stadion.

Tider för tåget

  • Stockholm – Göteborg: 07:10  –  11:00
  • Göteborg – Stockholm: 17:05  –  20.45

Antal platser: 500 st

Familjevagn
Intresset för den här resan är väldigt stort och därför har vi tagit fram en familjevagn för familjer och er som är under 18 år som vill följa med ner till Göteborg. I denna vagn är det inte tillåtet att konsumera alkohol och dessutom får ni som är under 18 år inte lämna vagnen under resan p.g.a. serveringstillståndet. Anmälning sker på samma sätt som för alla andra resenären och vi ber att få återkomma med vilken av tågets vagnar som är avsedd för er.

Alkoholservering *VIKTIGT*
Den tidiga avgången skapar en hel del praktiska problem. Eftersom alkohol i Sverige inte får serveras innan kl. 11:00 så kommer konsumtion av medhavd alkohol under dessa tidiga timmar att tillåtas.  På hemvägen är dock barvagnarna öppna som vanligt och då är det inte under några omständigheter tillåtet att konsumera medhavd alkohol. Detta är en undantagslösning som kommit till genom långa diskussioner för att göra livet lättare för alla er tågresande Djurgårdare. Då gäller det också att reglerna respekteras gällande hemresan.

Ingen buss – Åk tåg istället!
Den tidiga matchstarten och att matchen ligger under en stor resehelg gör att det har varit väldigt svårt att hitta bussar som vi kan hyra till den här matchen. De som vi har hittat kostar tyvärr lika mycket som en tågresa och därför har vi beslutat att inte arrangera några bussar utan uppmanar alla att åka med på tåget istället.

Åk till Göteborg!