Snart är det dags igen

Dela gärna!

Tågresor är ett oslagbart färdmedel när det kommer till fotbollsresor. Friheten i att under hela resan kunna gå runt och umgås med alla sköna karaktärer ur Djurgårdsfamiljens alla i olika åldrar och grupperingar. Känslan som infinner sig när man återigen får träffa gamla bekanta ansikten man inte sett på ett tag, samtidigt som man precis öppnat några kalla och musiken strömmar från bandaren. Alla med målet och viljan att ta över en hel stad och arena. Att veta att när vi kommer fram kommer vi att ta över pubar, gator och torg. Stå tillsammans på läktarna, sjunga från hjärtat och stötta fram våra blårandiga krigare, häckla motståndarna och bara go bananas när Djurgår’n gör mål. Den känslan är oslagbar. Det är livskvalitet.

Vinner vi så kommer det som vanligt bli fest hela vägen hem, går det sämre kanske man deppar i en halvtimme men sen tar man det dagen efter. Glädjen över att vara Djurgårdare brukar ändå ta överhanden i de här sammanhangen. Det handlar bara om att träffa dom människor man trivs bäst med och göra det man tycker är roligast av allt.

Premiären sker för ovanlighetens skull under en helg och matchen spelas på Göteborgs nya arena där vi har bättre platser än vanligt. Så det finns inga anledningar till att inte hänga med, för hur kul är det att få samtal av polare som är på väg med Djurgår’n medan man själv sitter hemma? Inte alls, så det är bara att boka plats på tåget och fixa matchbiljett Nu…