Biljettinformation till bortapremiären 11/4

Dela gärna!

Nu är detaljerna spikade med biljetter till bortapremiären mot IFK Göteborg. Bortaläktaren på arenan tar 1.900 åskådare. Järnkaminerna kommer framöver att få upp ca 1.500 av dessa till Stockholm. Försäljningen kommer att ske i Klocktornsbutiken, Stadion. Ännu är det oklart vilket datum dessa biljetter anländer.

De resterande 400 platserna på bortaläktaren är vigda till landsortssupportrar och kommer att släppas genom IFK Göteborgs webbförsäljning om en dryg vecka. Dit hänvisar vi alltså landsortssupportrar och det är först till kvarn som gäller på samtliga biljetter.

Sittplats

DIF kommer inte tilldelas någon egen sittplatssektion på arenan, men vi har efter en god dialog blivit hänvisade till att köpa på sektionerna B1 och B2 (sammanlagt 479 platser). Dessa är alltså inte Djurgårdssektioner, men de är belägna precis ovanför Djurgårdsklacken och tillsammans kan vi göra dessa sektioner blårandiga.

Vi vet hur mycket framförallt E & F:arna älskar att göra sig hörda just från ett sittande utgånsläge. Därför ska vi självklart göra allt vi kan för att de ska få sitta samlat även under bortapremiären. Således arbetar vi för närvarande på att få upp lite av ovan nämnda sittplatsbiljetter till försäljning i Stockholm genom egna kanaler. Om du själv vill fixa en sittplatsbiljett till dig och dina vänner så släpps biljetterna i Göteborg imorgon kl. 11:00.  Dessa biljetter går att köpa i Blåvittshopen på Berzeliigatan 20, Scandinaviums biljettkassa och Pusterviks biljetter.