Välkommen till nya hemsidan!

Dela gärna!

Mycket på gång… och vi kommer bygga vidare rejält på sidan under de kommande veckorna. Vi ber om överseende med att saker och ting kanske inte fungerar helt som det ska. Vi har medvetet valt att lansera nu och ta emot feedback från er besökare istället för att hålla på sidan ytterligare.

Det är mycket som är nytt och det kommer ta ett tag innan alla som jobbar med sidan lärt sig använda den fullt ut. Men ha tålamod – det kommer bli riktigt jävla bra! Ni kommer att kunna följa arbetet med hemsidan (och allt annat arbete JK gör) i den nya JK-bloggen.

Här följer en genomgång av de mest framstående förändringarna/nyheterna.

Fyra huvudsektioner

Nya hemsidan består av fyra huvudsektioner:

  • Järnkaminerna
    Här finns allt som rör JK:s verksamhet med artiklar om kommande matcher, resor, m.m.
  • Supporterkultur
    Vi ska bli betydligt bättre på att skriva om vår egen supporterkultur. Mer fokus på läktaren, sånger, resor, tifo och allt annat som ingår i supporterlivet.
  • DIF-surr
    En helt ny sektion med en helt ny redaktion. Här bevakar vi sporten och vill konkurrera om er tid med vanliga nyhetssidor som Aftonbladet, Fotbollskanalen, Expressen, m.m.
  • Bloggar
    Även denna en helt ny sektion. Här är det högt i tak och utöver JK:s egna blogg finns ett gäng andra bloggar och fler är på ingång…

Kalender

En kalender som innehåller matcher och händelser för samtliga DIF-sektioner!
Vi jobbar på att fixa iCal-stöd för den så att du kan synka med din egen kalender.

Notiser

Sektionerna Järnkaminerna, Supporterkultur och DIF-surr har alla en egen avdelning för notiser. Notiser är artiklar i kortform och vi uppmanar våra besökare att vara delaktiga och skicka in material till oss.

Video

I videoarkivet kommer vi samla de skönaste DIF-videoklippen. Ni som har egna videoklipp och/eller filmar på matcher – lägg upp dessa på YouTube! (Missa heller inte JK:s egna YouTube-kanal.)

…och mycket mer

  • Blabla
  • RSS-flöden i massor.
  • Omröstningar där ni besökare kan vara med och göra er röst hörd kommer användas i betydligt större utsträckning än tidigare.

Mer på ingång!

Vi räknar med att få klart en hel del mer de närmaste veckorna… Håll utkik!

Var är bilderna/bildarkivet? (Och annat innehåll från den gamla hemsidan…)

Innehållet från gamla hemsidan finns backupat och kommer att komma tillbaka upp. Det är dock ett tungt arbete att få in och vi prioriterat att få klart den nya sidan i första hand.

Ge oss feedback!

Tips/önskemål/felrapporteringar/feedback… Vi vill höra vad ni tycker. Antingen mailar ni redaktionen eller skriver en kommentar nedan. Av tidsskäl kommer vi förmodligen inte hinna svara på allt men vi läser och tar till oss allt ni kommer med.

Stöd Järnkaminerna – bli medlem

Det bästa sättet att visa sin uppskattning för den nya hemsidan är att bli medlem. Är du redan medlem? Se till att värva nya medlemmar… 

Vi hoppas ni ska trivas med den nya sidan och ser fram emot att höra era kommentarer!