Information från Djurgårdsbutiken på Jakobsgatan 26

Dela gärna!

Kvarteren runt butiken med dess fastigheter skall bli byggnader för våra olika departement samt att riksdag & regering skall ha sitt centrum här i framtiden. Lokalerna skall renoveras och påbyggas under 3-4 års tid sen flyttar det in diverse politiker här. Denna ombyggnad har varit “flytande” länge men nu är det alltså bestämt och beslutat och vårat definitiva avflyttningsdatum är alltså den sista oktober.

Vi har tillsammans med våran hyresvärd försökt att hitta en ny lösning för butiken på en annan plats i city, men tyvärr inte lyckats hitta något hållbart alternativ, framförallt med tanke på att hyrorna hos andra fastighetsbolag inte ens är i närheten av vad vi betalar idag och våran nuvarande hyresvärd har helt enkelt inga lediga lokaler.

Det är tråkigt att konstatera att vi tvingas upphöra med våran butiksverksamhet då den äntligen satt sig som mötesplats och butik för Djurgårdsfamiljen. Om butiken kommer komma tillbaka i någon form i framtiden kam vi tyvärr inte svara på i dagsläget. Förändringen för er som medlemmar och kunder kommer bli flera och vi kommer löpande informera er om här på hemsidan om vart ni i fortsättningen kan inhandla schyssta JK-souvenirer och biljetter till både hemma och bortamatcher i fotboll. Håll utkik här på hemsidan för att få senaste nytt.

Med anledning av detta så kommer vi nu att ha utförsäljning på stora delar av butikens sortiment och vi tjyvstartar utförsäljningen med en medlemskväll i butiken enbart för Järnkaminernas medlemmar i samband med matchen mot IFK Norrköping den 2 oktober. Butiken har öppet 11:00-16:00 och har sedan stängt för omskyltning fram tom 17:30 då vi öppnar upp igen och enbart medlemmar i Järnkaminerna har tillträde. Vi kommer då att ha öppet mellan 17:30-20:00 och ha 25% rabatt på stora delar av vårat sortiment. Det kommer även finnas förfriskningar och tilltugg till försäljning. Järnkaminernas styrelse kommer också att finnas på plats för att svar på frågor om verksamheten och dyl.

Fredag den 3 oktober öppnar vi som vanligt och har 25% rabatt på stora delar av sortimentet för alla Djurgårdare.

På reavarorna är det ingen bytesrätt och vi reserverar oss för slutförsäljning av varorna. Erbjudandena gäller enbart i våran butik på Jakobsgatan 26.

I samband med utförsäljningen i butiken kommer vi stänga ner våran webbshop i en dryg månad för att sedan återkomma i en ny förfräschad variant efter butikens upphörande.

Jag tillsammans med personalen i butiken ber med dessa rader att få tacka för 5 roliga år med er medlemmar och kunder och hoppas att butiksverksamheten återkommer i någon form inom snar framtid. Vi syns på läktarna!!

 

/Joel Andersson med personal, Djurgårdsbutiken Jakobsgatan 26