Pubsamling på torsdag + tifoinfo!

Dela gärna!

Innan matchen uppmanar vi alla under 18 år att samlas i Humlegården och gemensamt åka till solna. För dem över 18 år rekommenderar vi East i solna eller pubarna runt Fridhemsplan. Matchen börjar kl 19:00, kom i god tid!

Info från Fabriken: På torsdag kommer vi att samlas klockan 14:00 utanför Råsundas södra läktare och vi behöver hjälp i någon timme framåt.
Det finns ett antal biljetter tillgängliga för de som hjälper till. Maila [email protected] (obs! ny mailadress) och ange förnamn, efternamn samt mobilnummer. Först till kvarn gäller! Vi kommer ge svar i god tid innan match om du kommer att bli tilldelad en biljett till matchen.

Det går givetvis bra att dyka upp om du redan har biljett. All hjälp är som vanligt mer än välkommen.

Detta tillfälle är också en stor möjlighet för dig som är intresserad av tifoarbete att komma närmare Fabriken. Vi är på ständig jakt efter nya medlemmar och det enda krav som vi har på dig är att du jobbar hårt, har en positiv attityd samt dyker upp på tifofix. Är du intresserad av att gå med så behöver du bara ta kontakt med någon av oss på Råsunda så får du mer info på plats.

Krossa sälmördarna!

/ Fabriken Stockholm