Härlig söndag – underbar torsdag?

Dela gärna!

Efter att den där första mardrömskvarten klarades av utan att något mål rasslade in bakåt hände det något. Grabbarna sträckte på sig, fick något bestämt i blicken och var helt plötsligt först in och först ut ur varje närkamp – som ett gäng riktiga järnkaminer.
Trots mål i baken i slutminuterna av första halvlek vek dem inte ner sig och i takt med att målen rasade in på Råsunda framför norra stå åt sig blåränderna samtidigt tillbaka in i matchen.
Avslutningen blev precis så bra som man kunde önska sig – ett vackert anfall med passningar längs marken och en friställd Sjölund med öppet mål… det kändes totalt overkligt. Det går snabbt att glömma hur mycket man älskar känslan av att vinna.
Att vår ärkefiende i norr dessutom buade ut sig lag redan efter 20 minuter, i motsats till oss som verkligen gjort allt för att hjälpa spelarna ut ur den här situationen, gör det hela ännu bättre.

Därför känns verkligen torsdagen uppdukat för fest. Vi har en seger i ryggen, spelet ser bra ut, vi slår ur underläge, ALLA supportrar verkar taggade och det utlovas fint väder. Kan det bli bättre?
Ja. Motståndet utgörs av ett gäng sälklubbande torskbönder men tvivelaktiga rötter från tyska fäder. Dem har dessutom mage att se den här matchen som en transportsträcka och tror att det är bara att hämta 3 poäng av Djurgårdsfamiljen. Många har gjort samma misstag och många har fått ångra det.

Ska vi fortsätta europapartyt är det upp till dig, mig, vi och dom. ALLA måste dra sitt strå till stacken och göra livet outhärdligt för tröndegutterna och bära fram blåränderna på en fet ljudmatta.

Vi behöver inte ens vara många för att göra det. Vi gjorde det mot Utrecht och då var vi 1500 på ståplats och 5000 totalt. Då var stämningen helt sjuk. Det måste vi upprepa. Det ska vi upprepa.

Biljetter till södra kan du köpa i Djurgårdsbutiken för 100 spänn (obs begränsat antal, sedan kostar dem 140) eller på ticnet!

Anmälningarna till flyget har rasslat på bra under dagen och nu är drygt 80 platser, dvs. halva flyget fullt. Passa på att skriva upp dig under dagarna som kommer om du vill vara säker på att åka med! Dessutom har 10 personer skrivit upp sig till bussresan i nuläget. [Läs mer om resealternativen här]

Vi kan även rapportera att 15 personer tecknade klacksäsongskort i hockeyn under första dagen. Där räknar vi med att det kommer strömma in anmälningar. Kortet kostar 1225 kr och inkluderar samtliga hemmamatcher i grundserien + ev. slutspel! Skulle vi gå till kvartsfinal blir snittpriset knappt 40 kr/st!

FRAMÅT DJURGÅRN!