Ge oss den läktarfest vi förtjänar

Dela gärna!

Med jämna mellanrum så dyker det lite då och då upp ställen och ”arenor” som vi kan ta över fullständigt och göra helt och hållet till vår hemmaplan.

På måndag är ett nytt sådant tillfälle då vi ska besöka laget och ”föreningen” som alla vill ska försvinna från Allsvenskan och svensk fotboll.

Du som har måndagsplaner på annat håll, var vänlig planera om dessa, har du semester så planera in några timmar på måndag eftermiddag/kväll i Eskilstuna. Har du återgått till jobbet så är det endast cirka 11 mil dit så du hinner med god marginal till matchstart, alternativt tåg som går:

16:51 – 17.29

17.29 – 18.51

Hem

22.01 – 23.09

Jag älskar när man spatserar runt på bortaplan och man ser och morsar på andra blåränder i varenda gathörn, varenda pub och bar ekar det Djurgårdssånger och lokalbefolkningen står storögt och tittar på.

Norrköping, Helsingborg och Enköping är exempel på ställen där jag fått den där känslan av eufori när 4-5000 Djurgårdare har ökat städernas invånarantal rejält och stadens centrum är en belägrad Djurgårdszon. Hur den zonen på måndag ser ut avgör DU!

Vid seger är tillbaka på Europaplats, bara det är en fet anledning att åka.

Så som ni har förstått så finns ännu tid att ändra sig (om man nu hade andra planer) och åka till Eskilstuna på måndag, med dig själv, med polarna, med familjen – kort sagt, alla ska dit, det finns inga undanflykter nu.

Cirka 2000 biljetter är sålda hittills i förköp till våra sektioner, när dom är slut köper vi upp resten fort som fan!

Ge oss den läktarfest vi förtjänar, ge oss den läktarfest DU förtjänar, ge oss den läktarfest blåränderna från huvudstaden förtjänar.

Joel Andersson
Vice ordförande Järnkaminerna

KÖP BILJETT TILL AFC ESKILSTUNA-DIF HÄR

 

PS. Boka in nästa bortamatch i kalendern redan nu, Peking borta söndag 13 augusti. Boka resan här. DS.