Tuff och viktig DIF-vecka väntar

Dela gärna!

Vi får försöka ”strunta” i vad som händer på isen, vi ska göra vårt på läktarna för att stödja vår stolthet till 3 poäng i varje match och hur gör vi det bäst? Jo genom ett jävla drag matcherna rakt igenom oavsett hur spelbilden ser ut på isen. Med en taggad publik så taggar spelarna garanterat till det lilla extra och domarna skall få en enorm press på sig, tacklingarna i sargen skall sitta hårdare än någonsin med vår hjälp. 

DU och dina vänners engagemang och inlevelse i dom närmaste tre matcherna kan mycket väl vara avgörande för om vi framåt vårkanten får uppleva nya fester likt tredje kvarten mot Linköping eller om vi istället får åka till obskyra hålor som Malmö och Växjö. Kort sagt, ta dig till matcherna och bidra med det du kan.
 

Djurgår’n – Timrå, måndag 24 nov kl. 19:00
Matchens dignitet behöver knappast beskrivas. Vi måste börja plocka trepoängare hemma på Hovet och allra helst mot våra bottenkollegor. Biljetter köper du i DIF Hockey concept store Globen shopping för 120 kr eller på difhockey.se/klack. Samlas gör vi på pubarna runt Johanneshovs Isstadion. På matchen SKALL du även anmäla dig till Brynäsresan och skaffa din matchbiljett. Du kan även inhandla din matchbiljett till nästa hemmamatch mot HV 71 i JK´s souvenirstånd.
 

Södertälje SK – Djurgår’n, torsdag 27 nov kl. 19:00
Senast det begav sig i ”AXA SPORTS CENTER” va vi ca. 200 Djurgårdare som sjöng fram grabbarna till en skön 4-2-seger. Södertälje har ingen publik men det har vi så därför rekommenderar vi starkt att du använder ditt SL-kort och beger dig dom tre milen söderut och stöttar grabbarna till en ny seger.  Vill du åka gemensamt med andra Djurgårdare så rekommenderar vi att tar du pendeln från Stockholms Central antingen kl. 17:12 eller kl. 17:27.

Från Södertälje station tar du buss 760 eller 762 och kliver av vid Scaniarinken. Skall du stå på ståplats så är det direktinsläpp och är det sittplats så rekommenderar vi sektionerna runt bortaståplats.
 

Djurgår’n – Hv71 lördag 29 Nov kl. 16:00
Det är dags för en lördagsmatch mot ”floppande” Hv71 som (i skrivande stund) ligger nia i tabellen. Ytterliggare en bottenkollega som vi bara MÅSTE ta tre poäng mot. Matcherna på Hovet dom senaste åren har inneburit hyfsat stora klackar och bra drag. Nu är det en livsviktigt match, lördag efter löning så ”kanna på” faktorn lär bli hög och förhoppningsvis blir draget därefter.

 

Biljetter köper du i DIF Hockey concept store Globen shopping för 120 kr eller på difhockey.se/klack. Samlas gör vi på pubarna runt Johanneshovs Isstadion. På matchen SKA du även anmäla dig till brynäsresan och skaffa din matchbiljett. Du kan även inhandla din matchbiljett till nästa hemmamatch mot Skellefteå i JK’s souvenirstånd.

STÖD DIF HOCKEY PÅ PLATS – DET ÄR VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN!