Vi ska sälja ut L också – köp din säsongsplåt nu!

Dela gärna!

Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg. Försäljningen av säsongbiljetterna har som bekant gått mycket bättre än förväntat. I synnerhet på klacksektionerna har det sålts bra, i dagsläget har vi redan slagit klubbrekord med råge och ligger på mer än 1700 säsongsbiljetter sålda. Gott så. Men är vi nöjda?

Långt ifrån.

Köp biljett till den utökade klacken på sektion L här!

I år är inte året då vi är nöjda om vi fyller de sedvanliga sektionerna M och N med stående och sjungande supportrar. Det tillhör en svunnen tid. Vi måste, och har också möjlighet för första gången, sikta bra mycket högre än så.

Järnkaminerna satte tillsammans med Djurgården ett högt mål inför säsongen: vi ska slå det tidigare rekordet i antal säsongsbiljetter i klacken. Det här målet har, utefter att vi har sett ett stigande intresse under vintern, behövts revideras. Gång på gång. Nuvarande målsättning lyder: vi ska sälja slut klacksäsongsbiljetterna till inte bara sektion M och N, utan också till sektion L. Det ska finnas så pass få lösbiljetter kvar efter säsongsbiljettsförsäljningen att vi måste utöka vår klacksektion till sektion K i betydligt fler matcher än bara Stadionpremiären och avslutningsmatchen. För några månader sen hade det låtit som en utopi. Om lite mer än en månad är det förhoppningsvis realitet.

Hur ska vi då gå tillväga för att fortsätta sälja säsongsbiljetter i samma skyhöga tempo som hittills? Mycket sköter sig självt – intresset är helt enkelt så här pass stort. Men givetvis ska vi göra allt vi kan för att övertyga de som trots allt tvekar. Är du en av dem? I så fall – ställ dig själv följande frågor:

Vill du missa den fullsatta premiärmatchen mot Sundsvall, där Djurgårdsfamiljens rekordstora längtan efter fotbollssäsongen kommer märkas inte bara i säsongsbiljettsförsäljningen, utan också ända från marschen mot Stadion innan matchen till efterbiran med polarna?

Vill du missa matcherna fram till EM-uppehållet, då Humlan innan matcherna kommer befolkas mer och mer ju längre våren går, och MP:s lagbygge förhoppningsvis visar prov på den stabilitet som vi suktat efter så många säsonger nu?

Och omvänt, vill du missa matcherna efter EM-uppehållet, till en början under sensommaren, men sedan under det klassiska Stadionhöstrusket?

Och avslutningsmatchen. Vidare argumentation behövs egentligen inte, vill du missa den?

Slutligen, vill du gå miste om den obeskrivliga känslan att gång på gång få gå Valhallavägen fram, lösa biljett och kliva in på den klassiska arena där Djurgårdsfamiljen genom åren tillsammans har skapat så många fantastiska minnen för alla närvarande?

Naturligtvis inte. På länken nedan bidrar du till att fylla även sektion L med säsongare, och får i utbyte femton matcher du sent kommer glömma. Och detta till priset av 1000 kr (om du är född 1992 eller senare) alternativt 1300 kr (om du är född innan 1992).

Har du redan köpt och vill bidra ännu mer? Hetsa kompisarna, såväl i skolan som på jobbet och på internet, så har du chansen att vinna säsongskortstävlingen. Den går ut på att rekrytera så många säsongsbiljettsinnehavare som möjligt, och bland priserna finns livstids medlemskap i Järnkaminerna och säsongsbiljetter till säsongen 2013. Mer info på länken nedan.

Väl mött på Stadion i år.

Köp din säsongsbiljett här!

Glöm inte säsongskortstävlingen – värva dina polare!