DIF-Modo 3/3 16.00 – Det är nu vi kan göra skillnad

Dela gärna!

Vårt hockeylag står på gränsen till avgrunden. Vi är en förlust från att hamna i kvalserien. Det här är den jobbigaste tiden vi haft inom hockeyn på väldigt, väldigt länge. Låt oss nu stå upp och göra allt vi kan för att rädda vår förening.

På lördagen möter ett sargat Djurgårdens IF ett slutspelshungrigt Modo på Hovet och behöver all hjälp laget kan få. Den chans vi har att undvika kvalserien ligger hos oss. Vår möjlighet är att vi supportrar lyfter fram spelarna till tre poäng. Det är det som är skillnaden mellan oss och andra klubbar.

Hovet lär vara utsålt, ångesten i luften men ljudnivån ska bli helt jävla otrolig. Vi kan vara skillnaden mellan elitserien och kvalserien, mellan noll och tre poäng.

VI GER ALDRIG UPP!

DIF-Vålerengen på WKB innan matchen!

Träningsmatchen mellan Djurgården och Vålerengen som spelas på Stadshagen krockar olyckligtvis med hockeyn. Men för de som ska till Hovet går det ändå att se första halvlek på WKB innan det är dags för nedsläpp.

Med tanke på att DIFTV förlorar intäkter i och med visningen på WKB kommer det att finnas en “dricksburk” vid baren där man helt frivilligt kan skänka pengar till DIFTV som tack för att matchen får visas.

WKB håller öppet 13.00-16.00

 

Så hittar du till WKB

Från Globens T-banestation går du nedför trapporna till “Keps Grill” och WKB ligger rakt över gatan. Adressen är Palmfeltsvägen 1. Karta.

Priser

Öl
Norrlands Guld 30 kr
Heineken 30 kr 
Newcastle 40 kr 

Cider/vin 30 kr

Drinkar
4cl: 50 kr
6cl: 70-80 kr 

Öl+buffé: 100 kr

Alkoholfria alternativ finns.

OBS! Åldersgräns 18 år.