Åk med JK till Brynäs och Färjestad borta!

Dela gärna!

Vi hade en grym resa i hockeypremiären borta mot Leksand där Djurgår’n vann med 5-2. En buss järnkaminer åkte upp från Stockholm bland de cirka på egen hand 200 tillresta Djurgårdssupportarna. Själva bussresan blev också väldigt lyckad och vi fick finbesök av spelarna själva som tackade för stödet innan vi åkte hem.

Detta gav oss blodad tand och under höstsäsongen har vi två bussresor inplanerade till hockeyn, båda på lördagar, som nu finns bokningsbara i vårt bokningssystem. Extra viktigt är det att stödja laget på plats nu när det gått tungt på isen. Tillsammans ska vi vända detta!

Brynäs-DIF Lördag 12 november 18.30

En grym resa med inte långt avstånd, förr i tiden kunde vi vara över 1000 man på plats… Når vi dit igen? Vi kommer även ha pubsamling innan matchen så häng med på hockeyfest. Priset på resan är endast 150 kronor för medlemmar.

Avresa 13.30 från Klocktornet på Stadion.

Bokningslänk för dig som inte är medlem hittar du här och då kostar det 310 kronor men medlemskapet ingår i priset. Medlemmar kan boka direkt här.

Färjestad-DIF Lördag 3 december 16.00

Här satsar vi stort och vill bli ruskigt många på plats. Priset är pressat till endast 200 kronor för medlemmar. Ni som var med för två år sedan minns hur många vi var och hur kul vi hade. Tveka inte, boka din plats nu!

Avresa 9.00 från Klocktornet på Stadion.

Bokningslänk för dig som inte är medlem hittar du här och då kostar det 360 kronor men medlemskapet ingår i priset. Medlemmar kan boka direkt här.

buss