Utan offer – ingen stämning

Dela gärna!

De senaste matcherna har vi balanserat mellan ojämna och värdelösa på Hovets läktare. Vi är långt in på säsongen och det finns inga ursäkter längre. ALLA har ett ansvar för att stämningen på vår arena ska bli så bra som den kan vara – bäst i Sverige.

Vi är bäst i landet när vi kan men vi har verkligen inte visat det på läktarna hittills den här säsongen. Många ropar på klackledare, andra på att laget ska spela bättre. Det sistnämnda är aldrig en anledning till att inte sjunka, kan vi först konstatera.

När det gäller klacken handlar det inte om att en person ska kliva fram och ta ansvar för att alla sjunger. Vi är tillräckligt många engagerade supportrar för att vi ska kunna sjunga fram vårt lag utan att någon står och skriker att vi är horungar eller startar alla ramsor. Varje jävla person som står i klacken ska leda sin egen lilla klick. Om man kan få tio tysta personer att inse att det inte är okej att vara tyst (eller än värre SITTA!) i klacken är bara det ett framsteg.

Utan offer – ingen seger, som det så fint heter. Det gäller verkligen inte bara på isen, det gäller i allra högsta grad på läktarna. Har du en klackbiljett är det DITT ansvar att se till så att stämningen är så bra som den kan vara. Säg åt folk som sätter sig ner och som inte sjunger! Gör man det förstör man för hela Djurgårdsfamiljen och det ska aldrig någonsin vara okej.

Nu krossar vi Modo ikväll och skrämmer iväg “Big” Dick och de andra med svansen mellan benen.

UTAN OFFER – INGEN STÄMNING

JK kommer under tisdagens match fortsätta sälja medlemskap för 2012 och säsongskort till fotbollen. Kom till souvenirbåset utanför A18.