Gå på DIF-Växjö på lördag och bli medlem i JK!

Dela gärna!

Försäljningen har varit öppen via mejl och nätet ett tag – men på lördagens hockeymatch släpper vi också vår försäljning på Hovet av medlemskapet.

I helgen är det lördagshockey igen! DIF ställs mot laget som haft smaken att kalla sig ”Lakers”. De ska givetvis känna sig lika ovälkomna på Hovet som alla andra bönder där ute. Tredjeperioden mot Skellefteå senast var grym på läktarna och nu fortsätter vi på den inslagna vägen.

Stäm upp i sång med andra runtomkring dig, lyssna på vad de andra sjunger så ser vi till att skapa ett bra drag med stor variation. Då kan vi även få med oss sittplats när det behövs som mest!

KÖP BILJETT HÄR

Bli medlem på Hovet!

Nu på lördag släpper vi de nya medlemskorten i Järnkaminerna även direkt i vårt souvenirstånd. Priset för medlemskapet är 150 kronor (10 kronor extra i serviceavgift om du köper på nätet) i Järnkaminerna och din medlemsavgift är oerhört betydelsefull för oss. Medlemskapet är giltigt omgående och gäller under hela kalenderåret 2016.

Över 500 har redan förnyat sitt medlemskap via dom inbetalningsavier som skickades ut via mejl för två veckor sen och fler och fler trillar in för varje dag.

Har du inte varit medlem i Järnkaminerna innan men vill bli medlem över nätet så blir det genom att fylla i uppgifterna vi behöver samt betala HÄR.

I år hoppas vi på allvar kunna bli minst 5000 betalande medlemmar, och vi vågar lova att vi kommer rapportera tätare om vad som händer och sker i föreningens regi samt öka antalet medlemsaktiviteter för våra medlemmar. Info om detta kommer i januari men rapporteras även löpande till våra medlemmar via vårt nya medlemssystem.

Ny munkjacka på lördag!

På lördag släpper vi även en ny munkjacka där alla som har medlemskort att visa upp alternativt löser ett i ståndet får köpa denna för endast 350 kronor istället för 500 kronor.

Så här ser den nya munkjackan ut:

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 18.58.39

Bli medlem redan nu för 2016 så gör vi tillsammans Djurgårdens 125:e år magiskt