500 medlemmar på en vecka – nu fortsätter vi!

Dela gärna!

Lördagen den 28 november så skickade vi ut cirka 6000 e-postavier för Järnkaminernas medlemskap 2016. Vi har under hösten läst in våra gamla medlemspärmar från ett antal år tillbaka för att göra det så enkelt som möjligt att bli medlem i JK från och med nu och framåt.

På en vecka ramlade över 500 inbetalningar in vilket vi är jätteglada för och det märks att enkelheten får fler att förnya i tid. 500 medlemmar redan i början av december för kommande år är den bästa siffran vi haft någonsin den här tiden på året.

Din medlemsavgift för att bidra till en stark supporterförening (och därigenom din medlemsröst) är oerhört viktig samt att betalar du de redan nu skapar du möjlighet för JK att lägga sin tid på dig, det vill säga ordna roliga medlemsaktiviteter såväl i samband med match som utanför match.

Har du ännu inte betalat din avgift så rekommenderar vi dig att du gör det snarast. Då kan du bland annat omgående anmäla dig till vår populära tåg- och bussresa till Frölunda lördag 30 januari.

2016, under Djurgårdens IF 125:e år har vi bättre möjligheter än någonsin tidigare att slå medlemsrekord och därigenom kunna vara med och påverka saker runt Djurgår’n men framförallt ge vår älskade 125-åring ett stöd i världsklass.

SÅ HÄR BLIR DU MEDLEM OCH BOKAR RESOR

jkbild