Hylla Ragge på torsdag – krossa Modo på lördag!

Dela gärna!

Landslagsuppehållet kom ganska lägligt kan man säga och vi behöver inte prata om vad som hänt, åtminstone inte just nu. Det finns inget annat än 100% fokus på de närmaste hockeymatcherna.

Till att börja med är det varenda jävels uppgift att ta sig till Hovet imorgon torsdag för att hylla en riktig legend. Marcus Ragnarsson tvingades lägga skridskorna på hyllan under uppehållet och ska självklart tackas av med långa stående ovationer – värdiga en järnkamin. Att vi dessutom möter våra historiskt sett värsta konkurrenter i hockeyn, Färjestad, gör att vårt stöd på läktarna är extra välbehövligt. Om DIF ska kunna klättra uppåt i tabellen nu krävs det också att vi allihop höjer oss en nivå. Vi har varit många men en del har varit tysta – det är inte okej längre.

RAGNARSSONS JÄRNKAMINER!

Förra säsongen hade vi en massa lördagsmatcher vilket självklart resulterade en en hel del hockeyfester på Hovet. Nu på lördag är det en av rätt få hemmamatcher vi har på en lördag under säsongen och det är med andra ord läge att skapa ett riktigt bra tryck på läktarna samt ta en eller två öl med polarna före matchen och i pauserna. Challe Berglunds Modo kommer på besök och ska självklart få ett hett mottagande. Stundtals har det varit alldeles för lite hets mot motståndarlagen på Hovet i år, det måste det bli en ändring på! Att möta oss på Hovet ska inte vara något man ser framemot. Det finns klackbiljetter kvar – KÖP NU!

DJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

———————————–

Biljetter köps på difhockey.se/klack och i Järnkaminernas souvenirbås ikväll vid A18