Vi ska ta dom jävlarna!

Dela gärna!

Vi blev pissade på i årets första hockeyderby. Så enkelt är det. Men vi vore inte Djurgår’n om vi gav upp på grund av det. Vi har varit i värre lägen förut men vi har alltid stått upp för våra färger, både på läktaren och på isen. Det är klart som fan att vi ska göra det nu också. På torsdag spelar det dock ingen som helst jävla roll hur det gick i förra derbyt, varenda jävel ska vara så taggad till tårna att vi sjunger ut råttpacket från Globens is med svansen mellan benen.

Många (Lasse Anrell) har kommit i byxorna av Gnagets så kallade stämning det här året. Förutom att alla som säger det måste vara både blinda och döva verkar de dessutom ha glömt bort vilka det var som skapade tidernas tryck på Hovet ifjol och vilka det var som till och med fick skitarenan Globen att gunga för första gången sedan den byggdes. På torsdag har vi det numerära övertaget igen och vi måste se till att utnyttja det. Råttorna ska inte ha en jävla suck.

Det har inte sett lika bra ut på isen som i slutspelet, det kan nog alla hålla med om. Men till den i klacken som ens tvivlar det minsta på att stå upp och sjunga för DIF hela matchen mot packet finns det bara ett råd: kom inte på torsdag. Den jävel som inte ser till att sjunga ut packet behöver inte komma tillbaka till våra läktare igen.

På torsdag ska vi alla stå upp som ett sammansvetsat lag, som en enad familj. Det är vi mot råttpacket, gott mot ont, ljus mot mörker. Stå upp för DIF!

Vi ska ta dom jävlarna…