Alla till Åtvid på onsdag!

Dela gärna!

DIF har nu fyra raka segrar i Allsvenskan. Smaka på de orden, FYRA RAKA SEGRAR! Det var länge sedan det gick så här bra i allsvenskan och nu är allt fokus på att ta en Europaplats under hösten. Det finns ett fåtal platser kvar på JK:s andra buss till Åtvid, skriv upp dig omgående eller snacka ihop dig med några vänner och fyll en bil – Alla till Åtvid på onsdag!

Resan köper du via Järnkaminernas nya webshop, och den kostar 180 kr.

Biljettinformation

Djurgårdssupportrar står på Sektion I och biljett kan du köpa här. Biljetterna kostar 50 kr för ungdomar (13-19 år). För vuxna kostar biljetten 135 kronor. Det tillkommer också 15 kr när du köper biljett via nätet. Självklart kommer det även gå att köpa biljett på plats vid arenan, men var ute i god tid – många Djurgårdare kommer att köpa sin biljett via direktinsläpp och det kommer att innebära långa köer.

Medlemsskap i JK

För att åka med på resan måste du vara medlem i Järnkaminerna 2010. Medlemsskapet kostar 150 kr och kan lösas på bussen.

Reseinfo

Åtvidaberg FF-Djurgårdens IF 15/9

Matchstart: 19.00
Pris: 180 kr
Avresa: 14:00
Ankomst: 17:00
Matchstart: 19:00
Hemma: Tidigast 00.00

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]