FYLL SOFIALÄKTAREN!

Dela gärna!

På onsdag möter vi Falkenberg på Stockholmsarenan. Till matchen är en av våra färgstarkaste läktarprofiler tillbaka, nämligen Tim Pang! Vi ska välkomna honom tillbaka med en sprängfylld klack! Han får sedan uppgift att tagga igång #varendajävel.

Matchen mot Åtvidaberg är passé. Nu ligger all fokus på nästa hemmamatch mot Falkenberg! Varenda jävel ska med och sen ska vi plocka upp där vi slutade mot Malmö den sista dagen i augusti! Se till att köpa din plåt nu, för något annat än ett sprängfyllt Sofia med övertända Djurgårdare är inte ett alternativ. Vi har varit bäst i landet i år på läktaren. Men vill vi fortsatt kallo oss det måste vi höja oss många snäpp från vår senaste hemmamatch. Det är upp till oss att visa att matchen i söndags bara var en tillfällighet.

Matchen till ära gör klackledaren, capon, läktarprofilen Tim Pang comeback! Låt oss ge honom ett varmt välkomnande. Lös plåtar till dig själv och alla dina polare, NU. Sprid sedan ordet på sociala medier och använd hashtagen #varendajävel i allt du skriver om matchen. Hjälp oss att plocka upp haussen kring Djurgården Fotboll igen!

Så köper du biljett till matchen:
Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!
Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.
Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet måndag-söndag 09.00-21.00.
Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-15.00.
Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 17.00 på matchdagen.