DIF vann Nordic Trophy – Nu siktar vi på bästa premiärdraget någonsin

Dela gärna!

 

Föreställ er scenerna när en full kurva i Hovet tar emot laget när de skrinnar in på isen för första gången den här säsongen. Den ljudkulissen som kommer att möta spelarna ska vara massiv kommer att sätta nivån för resten av säsongen.

Vi kommer inte att nöja oss med mindre än det fetaste premiärdraget någonsin. JK har reserverat 1500 plåtar till klacksektionen. Det kommer säkerligen bli en ännu större klack om även sittplatspubliken kommer att ryckas med. Det kan bli magiskt om hela hästskon väljer att ösa hela matchen.

Vi jobbar på att hitta något värmningsställe innan och vi återkommer med mer info.

 

Svårt att få tag på lösbiljetter i år – Skaffa säsongskort!

Vi har denna säsong ett riktigt lyxproblem, det kommer nämligen att säljas så mycket säsongsbiljetter till klacksektionen att det till många matcher kommer att vara svårt att få tag på lösbiljetter. Vi rekommenderar därför alla att införskaffa säsongsbiljett om du vill uppleva en säsongs som förhoppningsvis kommer att gå till historien som en av de bästa säsonger vi någonsin gjort läktarmässigt. Att döma av försäsongen så verkar det som att det även kan gå rätt hyfsat på planen också…

Mer biljettinformation hittar du här