En buss till Örebro

Dela gärna!

Det blir en JK-buss till Örebro och de sista platserna till bussen säljs via webbshopen. Om det finns platser kvar säljs de även på måndag vid bussen.

Kärnan av Djurgårdare som åker på bortamatcher blir allt mer stabil och det säger en hel del om vår inställning. Även om det spelmässigt inte gått som vi har hoppats på i år, så har vi än så länge haft ett gäng fantastiska bortaresor.

Måndagen den 17:e augusti spelar vi vår sista bortamatch på nära håll, då det är dags att inta Örebro. Precis som till Gävle så är det här en riktigt kort resa och vi har goda förutsättningar att kunna bli många på plats.

Järnkaminernas bussar avgår inte förrän halv tre på eftermiddagen, vilket innebär att man bara behöver ta ledigt några timmar från jobbet. Har du semester och dessutom är i stan så finns inga ursäkter! Vi åker ner till Örebro och ser till att ha en riktigt grym resa och ett bra tryck på läktaren!

Djurgår’n behöver oss nu, inte under guldåren eller när vi ligger först i tabellen. Vi ska bevisa att vi aldrig ger upp, oavsett. Det är nu vi måste visa vår kärlek till skölden.

Behöver vi säga mer? Vi ses där!

Resmål: Örebro, Måndag 17:e augusti
Arena: Behrn Arena
Uppskrivning: Via webbshopen.
Respris: 160 kr.
Restid: ca. 2½ tim
Avresa: kl. 14:30, Klocktornet Stockholms Stadion
Ankomst: Ca. kl. 17:00
Matchstart: kl. 19:00
Hemkomst Stockholm, Klarabergsviadukten: Tidigast kl.23:00
Resväg: E18. Landsortsresenärer mailar [email protected] om ni vill följa med och bli upphämtade på vägen.

Mer läsning om våra bortaresor:
Om reseklubben
Vanliga frågor
Regler på resorna
Resevärdar

Vill du engagera dig i reseklubben? Hjälpa till med det administrativa, vara resvärd eller bidra med något annat? Järnkaminerna behöver alltid hjälp med både det ena och det andra så har du en minut över – tveka inte att höra av dig till [email protected]